Activiteiten
Onze Lodges rond één van de vele vijvers danken hun bestaan aan de Molignée, de rivier die hier passeert.
Elke wandeling hier heeft dus met water te maken.
Neem je tijd om ervan te genieten. Want haast hoeft hier niet.
In de omgeving zijn nog tal van schitterende plaatsen te ontdekken, als je er zin in hebt!
Maredsous

De abdij van Maredsous en de kleine abdij van Maredret (Benedictijnen), zijn plaatsen die uitnodigen tot sereniteit en rust; ideaal om te wandelen. De eerste is gekend voor zijn trappistenbier dat zeer gesmaakt wordt door liefhebbers van speciale bieren, al dan niet vergezeld van de al even geliefde kaas.

railbike

De vallei van de Molignée, om te beginnen, kan je pedalerend bezoeken! De “Draisines” zijn een soort fietsen op rails waarop je deze schitterende vallei doorkruist. Een heel leuke manier om aan sport te doen met z’n tweeën of met meerdere mensen, in een betoverende omgeving.

Escargotière Warnant 1

De Slakkenkwekerij van Warnant

Ermeton

De abdij van Ermeton

RAVeL

De vallei van de Molignée en de Ravel-route vormen het decor voor de mooiste wandelingen per fiets of te voet. Gebruik je 5 zintuigen om deze omgeving optimaal te verkennen: laat je overweldigen door de fauna, de flora en de landschappen van de betoverende Condroz, van Anhée, via Maredsous … tot aan je chalet!

falaen

De dorpjes Sosoye en Falaën, geklasseerd bij de mooiste dorpen van Wallonië, liggen vrij dicht in de buurt van je chalet, bij de Molignée en de ruïnes van Montaigle. Hier ontdek je de absolute charme van de Condroz. Klokkentorens, straatjes en steegjes, huisjes uit de 19de en de 18de Zo overweldigend, en zo dichtbij!

venez-vous balader dans ces splendides jardin d’Annevoie datant du 18ème siècle

De tuinen van Annevoie, tussen Namen en Dinant, behoren bij het belangrijkste geklasseerde erfgoed van Wallonië. Dit groene paradijs nodigt uit tot eindeloze wandelingen!

Kayak Lesse

De afvaart van de Lesse (Kayak)

Grotte Merveilleuse

De Grot van Dinant “La Merveilleuse

montaigle

De ruïnes van Montaigle die uitkijken op de vallei van de Molignée en de Flavion. Als bezoeker duik je hier recht in de legendarische Middeleeuwen! Een perfecte locatie om je het leven in te beelden ten tijde van de Graven van Namen!

dinant

De Citadel van Dinant hoeven we je niet meer voor te stellen en blijft groot en klein fascineren. De Dinantse koek is het symbool bij uitstek van deze iconische stad langs de Maas. Deze plek bezorgt je keer op keer een heerlijk vakantiegevoel!

Croisière

De rondvaarten op de Maas

Dinant Aventure

Dinant Aventure

Autrucherie

De Struisvogelkwekerij Pont d’Amour

circuit mettet

Het circuit van Mettet is een must voor motorsportfanaten! Het circuit is op maat gesneden van motor- en autoracers. Elke bocht draagt de naam van een piloot die hier zijn talenten toonde sinds het begin van dit circuit in 1927…

Chateau Bioul

Het kasteel van Bioul

freyr

Het kasteel van Freÿr staat in een weelderig decor. Zijn tuinen aan de oevers van de Maas en zijn klassieke Renaissancestijl ademen de geschiedenis van de twintig generaties die hier geleefd hebben. Bewonder de driehonderdjarige sinaasappelbomen, verdwaal in kilometerslange doolhoven en raak gefascineerd door de prachtige waterfonteinen!

Chateau Veves

Het kasteel van Vêves