Diensten
Alleen al onze chalets zullen je doen dromen. Je bent er eens helemaal uit. Off line!
Maar als je nog meer wil, dan kan dat:

Ontbijt ``Reine Libellule``

breakfast

Als je wil, kunnen we jouw ontbijt “Prince de l’Etang” een beetje aanvullen met wat smakelijke verrassingen. Een eitje zoals jij het graag hebt, gebakken spek, jouw favoriete patisserie of koffiekoeken, en zelfs champagne! Vraag ons het ontbijt “Reine Libellule” en we begrijpen meteen wat je bedoelt! Dat maken we graag voor jou klaar. En we komen het, op het afgesproken uur, in het doorgeefluik zetten.

Te boeken de dag ervoor uw ongewone verblijf.

Prijs: 15€/persoon

Ontspannende Massage

Page Accueil 2

Op aanvraag kan je bij ons een massage van uw keuze reserveren (ontspannende massage met hete olie, voetreflexologie, harmoniserende massage…) . Zo wordt jouw verblijf een eindeloze wellness-beleving.

Te boeken minimum 48 uur voor uw ongewone verblijf. Onder voorbehoud van beschikbaarheid in onze profesional’s agenda.

Prijs: 55€ voor 30 min massage

         80€ voor 60 min massage

Schotel ``Le Festin des Lucioles``

traiteur 2

Wil je eten terwijl je geniet van de vijver, je terras, je chalet, en gewoon ter plaatse blijven? Dat kan! Wij zetten de schotel discreet in het doorgeefluik bij je voordeur, precies op het afgesproken uur. Deze schotel bevat meestal gerookte zalm, foie gras, seizoensmousse, creatieve sla, kwarteleitjes en vele andere culinaire creaties. Een dessert is ook in deze aanbod inbegrepen. We verkiezen een biologisch voeding en we passen onze recepten aan de seizoenen en uw eisen. Drankjes zijn niet inbegrepen maar ze worden bij uw aankomst voorgesteld.

Te boeken minimum 48 uur voor uw ongewone verblijf.

Prijs: 35€/persoon

Pack Romance

Romantic

Wil je dat bij aankomst jouw chalet met rozen gedecoreerd is en dat de gekoelde champagne klaar staat? Vraag het ons bij je reservatie en we zorgen ervoor! We zullen uw ongewone lodge inrichten met een grote fles champagne, rozenblaadjes, kaarsen en een cadeautje van ons…

Te boeken minimum 48 uur voor uw ongewone verblijf.

Prijs: 50€

Fietsen

Vélo

Wil je graag verbonden blijven met de magnifieke bossen en meren rondom, dan kan je onze huurfietsen gebruiken.

Prijs: 25€/dag.