Onze Ongewone Lodges

Het water in de mond ...

Je charmante uitstap begint als je op het brugje over de vijver stapt om je chalet binnen te gaan. Zo heeft elke chalet zijn eigen brugje. En elke chalet draagt de naam van een verborgen geheimpje.

Het is zover. Je bent binnen. Nu is er alleen nog jij en wie hier samen met jou logeert, het leven aan de vijver, het gevoel beschermd te zijn, één met de natuur, ver van het jachtige leven.

De chalets zijn afgestemd op maximaal twee bewoners. Een groot bed (180×200), een houtkachel, een terras op de vijver met een adembenemend zicht. Dat is jouw gezelschap, met daarbovenop ALLES wat je maar kan wensen om het je helemaal naar je zin te maken: elektrische verwarming, (normale) toilet, wifi en tv. Verder heeft dit huisje ook een klein salon en een ontbijthoek.

Zag je het doorgeefluik bij de voordeur? Daar krijg je, op het door, je ontbijt klaargezet.

Voor uw aankomt, kan je een ontspannende massage, een ontbijt “Reine Libellule”, of een schotel met lokale producten bestellen: hapjes en dranken die je zelf uitkiest.

Ja hoor, je mag gerust in je chalet blijven en genieten van het trage ritme dat de tijd hier heeft. Tijd om weg te dromen, te babbelen, niet te babbelen … en vooral het beste te halen uit jouw verblijf op deze magische plek aan de vijver.

Le Frisson d’Eau

Le Songe des Etangs

Le Rêve du Nénuphar

Le Secret de la Libellule

Le Murmure de l'Ecrevisse

La Ballade du Cygne

Le Sourire de la Grenouille

Le Nid de la Sarcelle

La RouLodge du Veilleur