Gastenboek

Wonen aan het water,

Weg van de wereld,

Halt houden onderweg,

En kijken naar alle kleuren van de dag,

Dat is wat AquaLodge je wil gunnen

FANTASTISCH !

We gingen eigenlijk niet ver: op 35 minuten van bij ons. Maar wat een reis! Het begon al vanaf het moment dat we ons nestje voor de komende 48 uur verkenden. We waren op zoek naar wat rust, een pauze in ons drukke leven. En dat hebben we gevonden, bij de Molignée. De "Rêve du Nénuphar", onze chalet, was zo mooi dat we niet veel zin hadden om er weg te gaan. Kijken naar de vijver en het leven eromheen. De tijd nemen om naar elkaar te kijken, dat was onze mooiste bezigheid ;o) We komen terug, maar ssssst, niet aan de kinderen vertellen!

Isa en Charles - Namur

MERCI !

Mijn oudste dochter is 25 en woont nu in Londen en in Sydney. Na een jaar in het buitenland is ze niet teruggekomen omdat ze meteen in dienst genomen is. Toen ze voor 10 dagen naar België kwam, wilden we er met ons tweetjes op uit trekken. Een vriendin had me over Aqualodge verteld. Wat een formidabele ontdekking. In ons klein, houten chalet dat zo magnifiek is, hebben we zalige gesprekken gehad, elkaar ons leven verteld en zo de tijd uit het oog verloren dat we ons ’s avonds een schotel met lokale heerlijkheden aan de deur hebben laten leveren. Zo konden we tot het uiterste van ons verblijf genieten. Een lange wandeling op de Ravel-route en dan uitgebreid relaxen. Dit heeft zoveel deugd gedaan. MERCI!

Anne-Sophie en Odile - Dion-le-Mont

UNIEK CADEAU !

Toen we onze trouwcadeaus uitpakten, ontdekten we de fantastische verrassing van onze getuigen: 48 uur logeren op een vijver. We konden niet meteen op huwelijksreis vertrekken, maar dankzij hen hebben we toch het weekend na ons feest met z'n tweetjes van een zalige trip kunnen genieten, tête-à-tête op het water! William wou absoluut alles in de omgeving verkennen en uitproberen; zo is hij ;o) Maar met het vallen van de avond waren we terug bij onze vijver, in onze cocoonchalet, vergezeld van de ondergaande zon. Op zo'n moment vraag je je af waarom je nog een verre reis moet maken om écht te dromen. Hoeft niet, denk ik. BEDANKT, Aqualodge, BEDANKT Jéré, Marie, Seb en Tristan…

Annelies en William - Bruxelles